«CoworkБібліотек@» Брав участь

Доданий
07.11.2017
Номер
9
Енергозбереження міста

Наш проект полягає в поєднанні книжкового класичного дозвілля з сучасним інтерактивним простором для всебічного розвитку. Організація коворкінгу на базі районної бібліотеки надасть відвідувачам сучасний, комфортний простір для спілкування, навчання і роботи. Послуги коворкінгу безкоштовні. Бібліотека нашого міста є однією з небагатьох безкоштовних структур в місті, адже вона є вільним і доступни

Автор проєкту
Лариса
Лариса Добровольська
Бюджет
78 915 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Створити умови для культурного, творчого розвитку особистостей, залучити в культурне життя району та міста активних та креативних молодих людей, які прагнуть розвиватися та творити свої проекти.

Місце реалізації проекту

м.Звенигородка, провулок Віктора Погорілого,1 центральна районна бібліотека ім.Ю.С.Кримського

Короткий опис проекту

Наш проект полягає в поєднанні книжкового класичного дозвілля з сучасним інтерактивним простором для всебічного розвитку. Організація коворкінгу на базі районної бібліотеки надасть відвідувачам сучасний, комфортний простір для спілкування, навчання і роботи. Послуги коворкінгу безкоштовні. Бібліотека нашого міста є однією з небагатьох безкоштовних структур в місті, адже вона є вільним і доступним закладом для громади міста без обмежень за статтю, віком, соціальним станом і фінансовим доходом.

Проблематика проекту

-

Рішення за проектом

-

Очікувані результати при реалізації проекту

Показати молоді альтернативні форми проведення вільного часу.

Орієнтовна вартість проекту

78915

Загальнодоступність об'єкту за проектом

Так.