Альтернативне дерево Реалізований

Доданий
22.11.2017
Номер
12
Історично-культурна спадщина міста

Проект передбачає створення безкоштовної публічної зарядки для мобільних пристроїв за допомогою сонячних фотомодулів ("сонячне дерево"). Водночас популяризується використання альтернативних джерел енергії, так як зарядка буде здійснюватися за рахунок енергії сонця.

Автор проєкту
Сергій
Сергій Кармазин
Бюджет
100 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Звенигородський район, Звенигородка

Опис

Мета проекту

Забезпечити населення можливістю вільно заряджати свої ґаджети поза межами дому, а також популяризувати альтернативні джерела енергії.

Місце реалізації проекту

Звенигородка

Короткий опис проекту

Проект передбачає створення першої в Звенигородці безкоштовної зарядки для мобільних пристроїв, планшетів, ноутбуків. Водночас популяризується використання альтернативних джерел енергії, так як зарядка буде здійснюватися за рахунок енергії сонця.

Проблематика проекту

На сьогодні кожен має при собі пристрої, які, як не прикро, мають властивість розряджатися. Добре, коли ви знаходитеся недалеко від дому й можете одразу ж увімкнути свій ґаджет в електромережу. Але що робити, коли ви знаходитеся далеко від дому, можливо й у чужому місті, проте вам конче необхідно, щоб ваш пристрій безперервно працював?

Рішення за проектом

У країнах Європи та Америки практика публічних зарядок є досить поширеною, і ви завжди почуваєтеся впевнено і комфортно зі своїм ґаджетом у руках, тим більше, що зарядка є абсолютно безплатною. В Україні та, зокрема, у місті Звенигородка послуга такого виду є досить дефіцитною. Проблему дефіциту публічних зарядок у місті пропонується вирішити шляхом встановлення сонячного дерева, яке не залежить від електромережі міста, бо живиться від енергії сонця, але здатне виконувати повноцінну зарядку пристроїв всіх бажаючих. Разом із тим популяризується використання альтернативних джерел енергії, які є надзвичайно актуальними, враховуючи нинішній стан навколишнього середовища.

Кінцеві користувачі проекту

Користувачами можуть стати як жителі, так і гості міста Звенигородка, які мають при собі мобільний пристрій, що потребує зарядки.

Очікувані результати при реалізації проекту

- популяризація альтернативних поновлюваних видів енергії;
- зарядка мобільних пристроїв незалежно від електромережі;
- інфраструктурний імідж міста.

Орієнтовна вартість проекту

100000

Загальнодоступність об'єкту за проектом

Так.

Фотографії