Clever-локація - "відкритий клас" на свіжому повітрі. На реалізації

Доданий
15.11.2017
Номер
10
Енергозбереження міста

Створення clever-локації - "відкритого класу" на свіжому повітрі, що слугуватиме простором для навчання, самовираження, проведення тренінгів, майстер-класів, воркшопів.

Автор проєкту
Бюджет
100 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
просп. Тараса Шевченка, 94, Звенигородка

Опис

Мета проекту

Створення clever-локації - простору для навчання, самовираження, створення креативних, соціальних і освітніх проектів учнями школи, проведення тренінгів, майстер-класів, воркшопів за різними вподобаннями.

Місце реалізації проекту

м.Звенигородка просп.Шевченка 94 територія біля ЗСШ №3 Звенигородської районної ради Черкаської обл.

Короткий опис проекту

Створення clever-локації - "відкритого класу" на свіжому повітрі на території Звенигородської спеціалізованої школи №3, що слугуватиме простором для навчання, самовираження, проведення тренінгів, майстер-класів, воркшопів. Організація сучасного освітнього середовища - вимога часу. Для підвищення зацікавленості в навчанні є проведення уроків на свіжому повітрі, що є нормою для збереження здоров'я учнів, адже, перебуваючи поряд з природою, дитина зберігає безпосередність, спонтанність та життєрадісність.

Проблематика проекту

Суттєвих змін в організації навчального процесу потребує "нова українська школа". Організація сучасного освітнього середовища - вимога часу. Для підвищення зацікавленості в навчанні є проведення уроків на свіжому повітрі, що є нормою для збереження здоров'я учнів, адже, перебуваючи поряд з природою, дитина зберігає безпосередність, спонтанність та життєрадісність.

Рішення за проектом

Створити "відкритий клас" - повноцінний клас на свіжому повітрі з накриттям від опадів для розміщення до 40 дітей та вчителя/лектора.

Кінцеві користувачі проекту

Учні школи, батьки, вчителі, учасники методичних об'єднань, районних семінарів, що проходять в школі.

Очікувані результати при реалізації проекту

Така локація дасть поштовх для розвитку школи, створить умови для творчості та командної роботи учнів, слугуватиме місцем для запровадження літніх мовних таборів та гуртків.

Орієнтовна вартість проекту

100 000

Загальнодоступність об'єкту за проектом

Так.